2013 m. sausio 3 d., ketvirtadienis

| | 4 komentarai (-ų)

Pirmas įrašas!

Ką gi, turbūt jau aišku, jog šis blog'as bus apie makiažą, makiažo gudrybes, gal būt naujų pirkinių įvertinimus ir svarbiausia - kelsiu savo darytus makiažus.

Išties, laikas pradėti rašyti blog'ą atėjo jau seniai, tačiau keletas žmonių labai smarkiai pastūmėjo šiam žingsniui ir galiausiai prisiruošiau. Gal būt čia bus mano kelias į priekį? :)

Prižadu tobulėti, stengsiuosi kuo dažniau atnaujinti įrašus ir viliuosi, jog atsiras tokių, kurie domėsis ir skaitys, ką aš čia dedu/rašau/fotografuoju.

Po tokios trumpos įžangos, šiek tiek apie mane:

- Tėvai pavadino mane Egle,
- Gimiau pavasarį, prieš 19 metų :)
- Nuo vaikystės esu meniškas vaikas ir tik ne per seniausiai supratau, kad iš visų lankytų (šokius, dainavimą. dramą, dailės mokyklą, kurią baigiau su malonumu) būrelių, geriausiai save išreiškiu piešdama, tapydama... ir ne bet kur ar bet kaip, o makiažu, dažais, priklausomai nuo nuotaikos ar progos :) Ir visai tai prasidėjo nuo mamai dovanotos Manhattan pudros bei "maximinio" šepetėlio mediniais šeriais, kai man buvo koks 15...
- Toli gražu nenaudoju daug ar prabangių priemonių. Iki šiol naudojausi tik Isadora 4 spalvų šešėlių palete, kurios pavadinimas nusigrandęs ir keliais pavieniais pirktais šešėliukais. Šepetėlių irgi turiu kelis, paprasčiausių firmų (UMA, Essence ir t.t), bet turiu labai supratingą, nuostabią mamą, kuri kuo toliau, tuo labiau vis paklausia ar man netrūksta kokių priemonių, dažų ir visad kartoja, kad mato manyje kažką stebuklingo ir palaiko visus mano sprendimus, jos dėka nebijau rizikuoti ir stengtis, tad šiandien yra labai įspūdinga proga - gavau pirmąją ir labai spalvingą 252 spalvų paletę iš Coastal Scents, kurią padovanojo mama Kalėdų proga! Išties, įsimintina :D
- Šiuo metu esu savęs paieškose... Ilga istorija, bet šiais metais įstojau į Filosofijos mokslus, nemokamai, gerai baigiau mokyklą, gerai mokiausi, bet širdis visąlaik sakė kitaip ir viskas. Per tuos tris mėnesius nuo rugsėjo supratau, kad negaliu daugiau sklęstis savyje. Būtent ištisai sėdėdama auditorijose ir skaitydama. Pabijojau, kad gal būt per tokius, ganėtinai sausokus, teorinius mokslus praleisiu šansą daryti tai, kas man teikia malonumą. Galiausiai visiškai pratrūkau, tam tikrąją to žodžio prasme sprogau ir nusprendžiau, kad likusį laiką noriu paskirti tik tam, tobulėti, žengti pirmyn ir nuspręsti, ką aš noriu veikti gyvenime:)
Svarbiausia nestovėti vietoje!
Belieka atsipūsti ir pradėti, iki pasimatymo!;)






4 komentarai (-ų):

  1. Sveikinu su pradžia ir kuo didžiausios sėkmės! Būtinai seksiu tavo blog'ą ir lauksiu naujų įrašų ;) .

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika, Egle :) Ką tik landžiojau po supermamų klubą ir užmačiau tavo daryto makiažo nuotraukas. Susižavėjau, nes pačiai taip niekaip neišeina. Bet manau tavo sukurto blog'o dėka gal ir aš patobulėsiu. Sėkmės :} Ir laukiam įrašų. Dominyka

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ką tik atradau tavo blog'ą! Jis nuostabus! Esi drąsus, įkvepiantis ir talentingas žmogus. Linkiu didėliausios sėkmės, laukiu naujų įrašų ir džiaugiuosi, jos blogerių gretose daugėja žmonių mėgstančių makiažo pasaulį. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. AAAA kaip ačiū, kaip paglostei man širdelę, kad tu žinotum...:) įkvėpimas labiau stengtis ir nenuleisti rankų! Ačiū dar kartą!

      Panaikinti

Follow on Bloglovin
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance